Obnova snage i energije 

Uronite u ljekoviti mir svoje okoline

Uživajte u raznolikim mogućnostima za obnovu tijela, uma i duše. 

Sa zadivljujućim pogledom na naš vinograd i voćnjake, Zlatni Nit Wellness Spa predstavlja jedinstveno spa iskustvo, oslanjajući se na prirodnu ljekovitu energiju okoline, sa holističkim tretmanima za potpunu fizičku, mentalnu i duhovnu obnovu. 

Posvećeni smo vraćanju snage i energije kroz individualne tretmane personalizirane za svakog našeg gosta. Naša predanost pokazuje se u našem pažljivo dizajniranom Wellness Spa Centru s pažljivo odabranim tretmanima. To uključuje razne masaže i tretmane tijela koji se nadopunjuju korištenjem naše teretane, kako bi se upotpunilo holističko wellness iskustvo. 

Vaše wellness iskustvo čeka 30 km od Bihaća i Cazina, a samo 4 km od Bosanske Krupe.

Umiri svoju dušu 

Od trenutka kada zakoračite u Zlatnoj Niti, možete duboko disati znajući da ste stres modernog života ostavili iza sebe. Prepustite se prilagođenom masažnom tretmanu, okruženi mirnim zvukovima prirode. 

Ambijent i okruzenje za odmor vrhunski..sve je jako čisto i mirisno..opustanje u wellness centru idealno za bijeg od svakodnevice..pohvala za ljubaznu djevojku iz wellness centra 🌺 ostatak osoblja takoder srdačno..svakako preporučujemo.

Adina, HR

Pokreni svoje tijelo 

Poboljšajte vitalnost svog tijela sa vježbanjem u teretani ili partijom tenisa na našem teniskom terenu. 

Naši wellness sadržaji otvoreni su za svakoga. Živite li u blizini i želite koristiti našu teretanu ili teniski teren? Naše mjesecne karte za teretanu su 50 KM po osobi. Snižena cijena za familije je 80 KM. Dnevna karta je 5 KM po osobi i polumjesečna je 25 KM po osobi.

Korištenje teniskog terena je 25 KM na sat. Fudbalski teren je 50 KM po 1.5 sati.

Očistite svoja osjetila 

Ljekoviti učinci terapije vodom stari su koliko i naša povezanost sa samom prirodom. Započnite s osnažujućim poniranjem u našem unutarnjem bazenu, nakon čega slijedi zagrijavanje u našem jacuzziju. Uživajte u opuštajućim trenucima u našim saunama kako biste detoksificirali tijelo i dušu i pomogli vam u Vašoj dobrobiti. 

Brinite o sebi 

Poboljšajte cirkulaciju, pomaknite stagnirajuću energiju i revitalizirajte vašu kožu. Pripremite se na zadovoljstvo pažljivo odabranih proizvoda koji su usmjereni na pročišćavanje, detoksikaciju i vlaženje Vaše kože. 

Obogatite svoj boravak s wellnessom

Iako je wellness dio ponude u Zlatnoj Niti, razmislite o rezervaciji kako biste upotpunili i obogatili svoje iskustvo.

Wellness iskustva su utkana graciozno u Vaš boravak kako bi produbila opušteno iskustvo.

Jeste li spremni za opuštanje?

Rezervirajte danas vaš boravak kod nas. 
Naš tim će vam pomoći da isplanirate svoj aranžman koji bi odražavao vašu konačnu viziju boravka u prirodi.