SPA INFORMACIJE

Saune u Zlatna Nit Wellness spa centru su male prostorije namijenjene vašem zdravlju na mnogo načina:

• Čišćenje kože
Povećanje cirkulacije
• 
Otvaranje dišnih puteva i sinusa
U
blažavanje bolova u mišićima i reumatskim bolovima
• 
Jačanje imunološkog sustava
• 
Poboljšanje pokreta zglobova i djelovanje kao veliko oslobađanje od stresa za napetost

Naše raznovrsne saune uključuju bio saunu, finsku saunu i terapiju slanom sobom. Svako iskustvo nudi vlastite zdravstvene prednosti kako bi povećali vašu vitalnost.

Udaljeno 30 km od Bihaća i Cazina, te 4 km izvan Bosanske Krupe, lako je ostvariti vlastito wellness iskustvo u prirodi.

Terapija slanom sobom

U kombinaciji sa svježim zrakom naše okoline, naša terapija slanom sobom, inače poznata kao haloterapija, pomaže onima s respiratornim problemima kao što su KOPB i astma. Štoviše, ublažava druge vrste bolesti kao što su prehlade, gripa, stanja pluća, kožna stanja, i još mnogo toga.

Čisti terapijski razred himalajske morske soli, koje imaju baktericidne, hidrofilne i protuupalne prednosti, oslobađaju se u zrak u prostoriju, omogućujući udisanje sitnih čestica soli.

Osim poremećaja disanja, kaže se da eventualno razjašnjava i kožna stanja zbog prodora ljekovitih soli u kožu.

Pozivamo vas da se posavjetujete sa svojim ljekarom ako su terapije u slanoj sobi korisni za vaše zdravlje prije bilo kakvih terapija

Finska sauna

Uparite masažu sa saunom u Zlatnoj niti. Topla toplina pomoći će vam da opustite mišiće i ublažite bolove. Dostižući temperaturu od 80-90 °C uz pomoć električne peći za saunu, sigurno ćete se znojiti, uklanjati i isprati toksine iz tijela kako biste vratili zdrav sjaj i tonus kože. Štoviše, ublažava određene respiratorne probleme.

Bio Sauna

Za one koji žele doživjeti saune, ali imaju problema s prekomjernom toplinom, možete odabrati našu Bio saunu. Nježnija otopina s temperaturama od 40 do 60 °C s vlagom od 20 do 60%

Saune i djeca

Klinički je dokazano da su prirodne metode liječenja efikasnije kod dijece zato što dijeca reaguju intenzivnije nego odrasli. Doktori preporučuju roditeljima da prvo probaju prirodne metode (na primer slane sobe) za svoju djecu. 

Molimo Vas, zapamtite da nema starosne granice za Terapiju solju. Stabilna hipoalergijska i hipobakterijska sredina se stalno održava u prostoriji za terapiju, da je nemoguće da se prenose viroze u slanim sobama. 

Efikasnost terapije solju je evidentna i preporučuju je pulmolozi i otorinolaringolozi, pošto je utvrđeno da su simptomi nestali kod 85 do 95% dece nakon više uzastopnih tretmana terapijom

*Korišćenje saune za decu do 6 godina je besplatno, samo uz nadzor odrasle osobe*

SPA TRETMANI

Informacije i pravila ponašanja u spa centru

Dolazak

Molimo Vas da dođete 10 minuta prije vremena liječenja kako biste dovršili postupak prijave i da uživate u našem prekrasnim okruženjem.

Odjeća wellness centra Zlatna Nit

Ručnici, ogrtači i papuče ce biti na korištenje tijekom posjeta. Molimo vas da ponesete kupaće kostime ako ste rezervirali bilo koji od hidro sadržaja wellness centra (jacuzzi, parna soba i sauna).

Postupak prijave

Član našeg wellness spa osoblja razgovarat će s vama nasamo tijekom prijave o bilo kojoj prethodnoj povijesti bolesti ili trenutnim zdravstvenim problemima kako bi se osiguralo da zdravstveni i kozmetički tretmani poboljšaju vašu priliku da se opustite i uživate u luksuznom uživanju.

Molimo vas da obavijestite naše osoblje ako imate bolove u mišićima ili zglobovima, nedavno ste operirani, imate visok krvni tlak, trudni ste ili imate alergije na sve što bi moglo utjecati na vas tijekom posjeta Wellness centru. Ako imate bilo kakvih upita ili nedoumica, javite nam.

Masaža se ne preporučuje određenim osobama:
 • Ako imate zaraznu bolest kože, osip ili otvorene rane. 
 • Ako imate modrice, upaljenu kožu, nezacijeljene rane, tumore, trbušne kile, masaže se ne savjetuju za područja koja su nedavno imala prijelome. 
 • Odmah nakon operacije. 
 • Neposredno nakon kemoterapije ili zračenja, osim ako Vam to ne preporuči Vaš liječnik. 
 • Ako ste skloni nastanku krvnih ugrušaka, jer postoji opasnost od pomicanja krvnih ugrušaka. 
 • Ako ste trudni, vašu masažu smije raditi samo masažni terapeut koji je kvalificiran za masažu u trudnoći 
 • Gosti Zlatna Nit Wellness centra s prethodnim ili trenutnim zdravstvenim problemima kao što su rak, srčane bolesti/problemi, visoki krvni tlak, astma, klaustrofobija ili trudnice savjetuju se da se savjetuju sa svojim liječnikom prije nego što rezerviraju bilo kakav tretman u Zlatnom Nitu. Wellness centar.
Etiketa Wellness centra Zlatna Nit
 • Molimo, razinu buke u wellness centru i oko wellness centra svedete na strogi minimum kako biste svim gostima omogućili uživanje u iskustvu wellness centra. 
 • Zamolite svog masera da prilagodi tlak vaše masaže u bilo kojem trenutku tijekom liječenja u skladu s vašim individualnim potrebama i preferencijama. 
 • Molimo, isključite mobilne telefone kada se nalazite u wellness centru i oko njega. 
 • Molimo vas da poštujete stroga pravila o zabrani pušenja u wellness centru i oko sadržaja wellness centra. 
 • Prije dolaska u Wellness centar ostavite nakit, satove, novac, kreditne kartice i druge dragocjenosti kod kuće ili ih ostavite u svojoj sobi. 
 • Cijene su podložne promjenama bez prethodne najave.
Pravila o kasnom dolasku

Molimo, imajte na umu da će kasni dolazak rezultirati prilagodbom vremena liječenja u skladu s tim.

Pravila otkaza

Molimo goste koji žele otkazati termin da najkasnije 24 sata unaprijed otkazaju. Ukoliko gost želi promijeniti termin termina, molimo da nas obavijestite 24 sata unaprijed.

Restoran Zlatna Nit

Gosti su pozvani da iskoriste naš restoran kako bi poboljšali i pohvalili svoje iskustvo u wellness centru. Rezervacija je neophodna.

U mjeri u kojoj poduzimamo potrebne mjere predostrožnosti u osiguravanju sigurnosti naših gostiju i njihovih dragocjenosti, Zlatna Nit i Zlatna Nit Wellness Centar nisu odgovorni za bilo kakvu krađu, štetu, gubitak ili nesreću koja može nastati.

Radno vrijeme

Dnevno od 15:00 do 21:00

Jeste li spremni za opuštanje?

Rezervirajte danas vaš boravak kod nas. 
Naš tim će vam pomoći da isplanirate svoj aranžman koji bi odražavao vašu konačnu viziju boravka u prirodi.