Naša priča

Centriran oko dobrobit
Njegovana prirodom

Udaljeno odmaralište u prirodi
gdje opuštanje upoznaje avanture na otvorenom

Dobrodošli u san “Zlatna Nit”

Udaljena lokacija, ušuškana u prirodi, okružena šumama i zagrljena mirom koji se zaista mogu osjetiti uživo. Odredište i sigurno utočište gdje se stvaraju mogućnosti.

Sve je počelo sa željom da se pronađe bjekstvo u prirodi, daleko od kakofonije betonske džungle u mirno, zeleno okruženje. Ne dobro samo za mentalno i emocionalno, već i za fizičko stanje. Zlatna Nit je nastala kao bijeg od svakodnevnice za ljubitelje prirode koji traže svježi zrak i mir, te da se vrate sebi – tijelu, umu i dušu.

Familija Huzejrović bila je nadahnuta da napravi idilično povlačenje u slikovitom ambijentu gdje ljubitelji prirode mogu uživati u odmoru u prirodi gdje su udobni smještaj, izuzetna usluga, izvanredna kuhinja sa domaćim sastojcima iz staklenika, vinograda i voćnjaka, moderni Wellness i Spa objekti te razne aktivnosti na otvorenom, red dana.
Kao vlasnici staratelji ovog malog komadića raja, njihova strastvena vizija pretvorila je ovo veličanstveno imanje u utočište za prijatelje, porodicu i goste iz širom svijeta.

Cilj im je da svojim gostima kontinuirano pruže jedinstveno iskustvo odmora u prirodi po razumnim cijenama kako bi svi ljudi, iz svih životnih sfera, mogli uživati u odmoru u prirodi. Postoji nešto što se može naći za svakoga. Bilo da Vam je cilj da se opustite uz mirno okruženje, udobnost, i dobru hranu, ili da odete u avanturu i potražite uzbuđenje s puno aktivnosti na otvorenom, sve je to ovdje moguće.

Zlatna Nit je destinacija, sa beskrajnim mogućnostima za stvaranje odmora u prirodi vaših snova dodirima personalizacije kako bi sve želje gostiju bile oživljene.

Pozvani ste da se uronite u dušu koja gaji smirenost kultiviranu u Zlatnoj Niti.

Jeste li spremni za opuštanje?

Rezervirajte danas vaš boravak kod nas. 
Naš tim će vam pomoći da isplanirate svoj aranžman koji bi odražavao vašu konačnu viziju boravka u prirodi.