Doživite okus Bosanske Krupe – njenog tla, okoline, njene kulture, njenog duha.

Falcon Brewery nastala 2020. godine iz strasti prema vrhunskom pivu. Lokalna pivovara sa sjedištem u Bosanskoj Krupi koja proizvodi nefiltrirano, nepasterizirano, prirodno karbonizirano pivo prema Rheinheitsgebot pravilu skuhano sa ljubavlju vodeći brigu o svakom detalju. Inovativnost, kreativnost i kvalitet bez kompromisa.

Vidi. Dođi. Probaj. 

Falcon pivo

Obilazak pivovare

Doživite pogled iza kulisa na različite faze, procese i opremu koju koristimo za pripremu našeg fantastičnog piva. Gucnite pivo od 300 ml dok uživate u priči o pivu, našem etosu i da saznate kako se pravi Falcon.

Kada završite, iskoristite našu ponudu degustacije piva – koju vodi niko drugi do čovjek koji ga sam pravi. Saznajte više o našem asortimanu, njegovim razlikama i načinu na koji je svaki napravljen na svoj jedinstven način, uključujući onaj koji nam je omiljeni i zašto. Otkrijte koji vam je omiljeni.

Jeste li entuzijasta piva i želite vidjeti kako se stvari rade? Jeste li jednostavno znatiželjni o procesu? Možda ste na odmoru sa prijateljima i željeli biste maksimalno iskoristiti Bosansku Krupu. Dodajte svoje korporativno iskustvo obilaskom pivare.

PRIDRUŽI SE radionici

Možda ste tip “uradi sam” i želite da napravite svoje pivo? Uključite se u proces! Falcon pivovara nudi radionice na kojima ćete ne samo naučiti o tome kako se pravi craft pivo i naučiti o njegovoj posebnosti, već ćete u samo pivo dodati i svoj duh.
Vratite se da okusite čaroliju svoje kreacije.

Sa zadovoljstvom organizujemo radionice za grupe prijatelja ili porodice. Uljepšajte svoj korporativni događaj zanimljivom radionicom.

Bez obzira na Vašu svrhu – posjet pivare je iskustvo.

Jeste li spremni za opuštanje?

Rezervirajte danas vaš boravak kod nas. 
Naš tim će vam pomoći da isplanirate svoj aranžman koji bi odražavao vašu konačnu viziju boravka u prirodi.