Zlatna Nit Resort ove jeseni za vas priprema pravu poslasticu – u svakom pogledu! Kulinarska radionica sa kulinarskim magom iz Hrvatske i dobrim prijateljem Zlatne Niti, Dajranom Urdihom začinjena prirodnim sastojcima Zlatne Niti podno Grmeča, spa centrom i adrenalinskom vožnjom quadovima, unutrašnjim bazenom i sportskim terenima, te hiking mjestima od kojima će vam zastati dah!

Jesmo li već spomenuli da kuhamo s Darjanom?! U meračenju tri dana, kako smo to nazvali, obećavamo odličnu zabavu, dobar odmor i odmak od svih problema i standardnog života, odlične savjete i kulinarske tajne Urdiha, te fantastičnu hranu i piće do izobilja.
Dva su vikenda planirana za ovu poslasticu, u mjesecu novembru, kad se oko Zlatne Niti sve pozlati jesenjim bojama, a ljepota zraka i okoline vas opčini svojim čarima. Počinjemo u petak, završavamo u nedjelju. Kuhamo, jedemo, pijemo, meračimo, uživamo u bazenu, jakuzziju, saunama ili pak adrenalinski uživamo na quadovima u ljepotama Grmeča i Bosanske Krupe. Vama na izbor, vjerujemo u vaš odabir!!!

Zauzmite svoje mjesto na ovoj kulinarskoj pustolovini!!! Začinite svoju jesen najljepšim začinima života! Zlatna Nit i Darjan su spremni!
Jeste li vi?