Zlatna nit je resort koji je jedan od rijetkih turističkih dragulja u našemu okruženju, u Unsko sanskom kantonu, koji nudi obiman broj usluga i različitih turističkih sadržaja.
Ove godine, uz standardne aktivnosti, proširili smo zabavnu ponudu i na najveći rock festival u regiji, koji se održava u junu mjesecu, po prvi put ove godine. U tri dana festa, koji okuplja najveća imena rock scene regije, očekujemo mnogobrojne goste iz regije ali i šire.
Festival će se održati u samom dvorištu našeg hotela, gdje ćete pored ugodnog boravka, obilja dobre hrane i pića, imati priliku da s terase uživate u oooooooodličnoj zabavi.
Festivalske karte možete kupiti na kupikartu.ba, a više informacija o festivalu, line up-u i ostalim aktivnostima na www.musicfestzn.org ili na Instagram i Facebook profilu festa Music Fest Zlatna Nit

Prvi festivalski dan počeće s predstavljanjem demo bendova, o čemu ćemo detaljnije u narednom blogu. Noć nastavljamo odličnim koncertima The Croatian Pink Floyd Show benda,  te bendovima Van Gogh i Opća opasnost. Nakon fantastičnih svirki, slijedi after s fantastičnim DJ-evima gdje partijamo do jutra. 

Drugog festivalskog dana, demo bendovi će takođe imati priliku se predstaviti i zabavljati publiku, sve do koncerata S.A.R.S.-a, Helem Nejse i Divljih jagoda. After naravno računamo do jutra, s odličnim DJ-em i fantastičnim vremenom, u prirodi podno Grmeča.

A kakvo bi slavlje bilo kad ne bismo priredili i neki rođendan. Nakon demo bendova, Dubioza kolektiv obećava odličnu rođendansku proslavu, a treću noć začiniće i Zona isključenja i Let 3. Odličan after zagarantovan uz Dj i dobro društvo.

Razmišljali ste o ludom početku ljeta? Dobroj zabavi za ekipu? Dobroj muzici koja će vam napuniti baterije? Evo prilike!

Pored paketa kampinga koje nudi Festival, imate priliku i kod nas pratiti koncerte iz vaše hotelske sobe! Dobro ste pročitali, koncert s terase hotela. I još vam se donese piće do vaše privatne VIP lože!!!

Ukoliko niste, požurite i bukirajte svoje mjesto! Kupite karte! Vidimo se na festu u najboljoj ZoNi zabave!!!