Poslovni uspjeh je zagarantiran kada imate zadovoljan i sinkroniziran tim, koji će vaše poslovanje podizati na viši nivo. No, potrebno je mnogo rada, sinhronizacije, ulaganja i edukacije tima, ali i zajedničkog druženja i poznavanja jedni drugih.
Zlatna Nit je idealno mjesto za takva druženja.
Vaš naredni Team building u Zlatnoj Niti može biti baš sljedeći korak ka uspjehu koji želite i za koji radite.
Team building i izuzetno iskustvo u Zlatnoj Niti
Proslava timskog uspjeha način je povezivanja i motivacije. Rad na zajedničkim ciljevima, na manama i vrlinama tima, kao i jedinstveno iskustvo druženja, upoznavanja i učenja jedni od drugih, u bezvremenskoj ljepoti i privatnosti prirode i lokacije Zlatne Niti, pružiće vam prilike koje će vam omogućiti da zajedno postignete više.

Naše različite team building aktivnosti organiziramo i prilagođavamo, s ciljem da pomognemo Vašim zaposlenima da se ponovo povežu sa sobom i drugima. Kolege se bolje upoznaju van svog radnog okruženja, a naša lokacija je savršeno mjesto za druženja koja će potaći razgovore, određena pitanja, motivaciju, takmičarski duh pa i raznolike kreativnosti, koje će vam goditi.
Pored klasičnih aktivnosti team buildinga, nudimo i kreativne aktivnosti koje suočavaju učesnike s problemima s kojima se inače ne susreću i provode zabavne i prijateljske trenutke u društvu drugih. Bilo da se odlične za radionice, sportske aktivnosti na našim terenima, hiking podno Grmeča u opuštajućim stazama okolnih uzvisina, lagane šetnje do grada ili adrenalinske raftinge na najljepšoj rijeci Uni, vaše je samo da kažete, a mi ćemo se potruditi da vaše team building iskustvo bude nezaboravno.

Svi naši programi kreirani su koristeći istu strukturu: razumijevanje zahtjeva, postavljanje grupne strategije, organiziranje grupe na osnovu individualnih kvaliteta, postizanje cilja zajedno.

Poslovni sastanci i radionice
Organizirajte svoje sastanke u izvanrednom prirodnom okruženju uz prvoklasne hotelske usluge i potpuni mir i fokus na ono što radite.
Organizirajte svoje seminare, konferencije ili sastanke u zaista jedinstvenom utočištu privatnosti i spokoja.
Budući da je svaki događaj jedinstven i da su vaše potrebe različite, pomoć našeg tima zasniva se na pravom partnerskom pristupu da definišete vaše zahtjeve i da vas pratimo do završetka vašeg projekta.

Priuštite svojim kolegama produktivne edukacije, ali i pauze na zdravom zraku podno Grmeča. Ovi trenuci opuštanja provedeni na otvorenom pružaju dašak svježeg zraka ostavljajući vašim kolegama osjećaj istinskog blagostanja. Svaka vaša konferencija, seminar ili radionica može biti potpuno iskustvo za svakog vašeg zaposlenika.
Naša široka gastronomska ponuda znači da svaki dan možete otkriti novo jelo uz potpuno guštanje u svakom zalogaju. Uz wellness programe našeg Centra za odmor i relaksaciju, možete uživati u svakom trenutku vaše agende, dok ste kod nas.

Zlatna Nit Resort ima sve što vam je potrebno za uspješan događaj s posvećenim timom za planiranje događaja. Pružamo izvrsnost kako bismo osigurali da vaš događaj bude nezaboravan.

Naš tim će Vam pomoći u organizaciji događaja prilagođenog Vašim potrebama i očekivanjima.