Nakon cijele godine u školi ili vrtiću, i Vaši mališani zaslužuju odličan odmor! Mnogi se hoteli u posljednje vrijeme usredotočuju na koncept “za odrasle” i nisu pripremljeni za potrebe mališana. Željeli bismo Vam pokazati kako je lako povesti djecu na svoja putovanja i da Vam to može biti što ugodnije i udobnije.

Za svoju familiju
Ako ste se ikada zaljubili u Zlatni Nit onda ste to učinili s našom udaljenom lokacijom u prirodi, udobnim smještajem, šarmantnim i bukoličkim stilom te velikim izborom sadržaja, usluga i aktivnosti poput restorana, spa centra sa saunama i sobom za masažu, teretane, vanjskog sportskog terena za tenis i nogomet, i obilje aktivnosti na otvorenom u ponudi, tada ćete sigurno s onim što smo pripremili za Vaše mališane.

Osim toga, djeca mlađa od 6 godina borave besplatno. Naše trokrevetne sobe imaju cijenu od 119 KM, a četverokrevetne sobe imaju cijenu od 152 KM. Popust koji ostvarite znatno je niži od našeg standarda po noćenju po osobi koja iznosi 63 KM. Sve navedene cijene uključuju poreze.
Trokrevetne i četverokrevetne sobe smatraju se našim obiteljskim sobama. Naše dvije četverokrevetne sobe nalaze se jedna do druge u našoj glavnoj zgradi, s pogledom na vanjski sportski teren. Ove sobe su znatno veće tako da svi u obitelji imaju prostora. Ako je Vaš mališan umoran (ili ste barem vi), možete naručiti ručak ili večeru i donijeti ga u svoju sobu. Malo obiteljske intimnosti nikad ne škodi.

Imamo veliki TV s ekranom s raznim kanalima za cijelu obitelj, ranu prijavu i kasnu odjavu, kako bismo se prilagodili Vašim potrebama tijekom putovanja. Osim toga, na raspolaganju imamo dječji krevetić i dječju stolicu. Ne ustručavajte se reći nam trebate li jedno ili oboje. Učinit ćemo sve što je u našoj moći da Vama i Vašim mališanima pružimo najudobniji boravak.

Aktivnosti
Već je spomenuto nekoliko aktivnosti, ali željeli bismo podijeliti još nekoliko uzbudljivih aktivnosti koje ćete Vi i Vaši mališani apsolutno obožavati! Mnogo je stvari koje možete vidjeti i raditi u Zlatnom nitu, ali i u okolini. Naš tim stoji Vam na raspolaganju u bilo kojem trenutku kako bi Vam pružilo preporuke koje su najprikladnije za Vas, Vašu obitelj i Vaše potrebe.

Ako želite ostati u Zlatnom niti, onda imamo nekoliko zanimljivih stvari za vidjeti i raditi. Vjerni našoj okolini i “seoskoj vibe” imamo puno domaćih životinja kao što su kokoši, labudovi, dva ponija i nekoliko pasa koji bi voljeli dobiti malo brige od mališana. Štoviše, naše prirodno okruženje idealno je za uzgoj mnogih stvari u našeg voćnjaka i vinograda. Imamo i staklenik u kojem uzgajamo većinu našeg lisnatog zelenila koje se koristi kao sastojci u mnogim našim jelima.
Znamo važnost povezivanja djece s okolinom i edukacije kako se brinuti o našem prirodnom okruženju kako bi se ona zauzvrat mogla brinuti o nama. Zbog toga smo više nego sretni što su Vaši mališani označeni zajedno s nama kako bismo im pokazali kako zalijevati povrće, kako šivati sjeme, kako saditi sadnice, kako se brinuti o našim životinjama, njezi stabala i još mnogo toga.

Naš restoran također ima dječji kutak u kojem možete pronaći nekoliko igračaka, bojanki i bojice. Ako Vaša djeca preferiraju određenu aktivnost, javite nam unaprijed kako bismo Vam je mogli organizirati, bilo što od oslikavanja lica i pripovijedanja.

Izvan Zlatnog Nita nalaze se beskrajne mogućnosti za istraživanje. Ovisno o vrsti odmora koji tražite, više usredotočenom na opuštanje ili avanturu, u mogućnosti smo Vam pružiti preporuke. Za one koji se žele opustiti sa svojom familijom, preporučujemo laganu šetnju Bosanskom Krupom. Najbolji dio grada ne dopušta automobilski promet, što znači da Vaša djeca mogu opušteno šetati prošlim kafićima, preko drvenog mosta, uz rijeku Unu, sve do “Male Ade” koja je nekoliko zelenih otoka međusobno povezanih drvenim mostovima.
Na glavnom otoku nalazi se igralište, dva beach bara Zeleni Otoci i Havana te odbojkaško igralište s pijeskom. Dok uživate u piću, sjedajući na ležaljki i ležerno čitate knjigu, možete gledati svoje mališane kako se zabavljaju u plitkim vodama uz obale. Želimo upozoriti roditelje da rijeka može biti jaka u nekoliko područja i da može odvući Vašu djecu. Molimo Vas da pripazite na svoje mališane i svakako ostanite u plitkim dijelovima kojih ima napretek!
U kanjonu rijeke Une nalazi se nekoliko plaža, skrivenih zbog vlastite privatnosti. Potrebno je malo istraživanja da bi ih se pronašlo.

Za one koji žele održati sebe i svoju djecu aktivnima, imamo nekoliko planinarskih staza koje su jednostavne za cijelu familiju. Prošećite do izvora rijeke Krušnice, prošetajte ravnim slikovitim krajolicima sa šumskim brežuljcima koji Vas okružuju sa svih strana. Upoznajte svoju djecu s veličanstvom i snagom izvora, a zatim odvojite vrijeme za uživanje u pikniku uz obale, dok slušate zvuk prirode u svim njezinim oblicima: pjesmu ptica, sukljanje izvora, tekuću vodu i zvuk vjetra kroz lišće drveća. Piknik u najboljem izdanju.
Ostale staze bit će malo izazovnije zbog činjenice da ide uzbrdo, ali sigurni smo da će starija djeca učiniti natjecanjem da vide tko će prvi doći do vrha bez da se oznoji ili izgubi dah! Ne brinite, staze će se izjednačiti i voditi Vas kroz slikovite krajolike i zapanjujuće vidike.

Uz puno toga za vidjeti i raditi u i oko Zlatnog Nita i Bosanske Krupe, zbog toga ćete se Vi i Vaša djeca poželjeti vraćati iz godine u godinu.